Wireless Roadshow 2017

Velkommen til Wireless Roadshow 2017 som går sør til nord med fokus på Sepuras TETRA terminaler og nytt forbedret tilbehør!

Med start den 10. oktober i Kristiansand vil Wireless legge ut på et Roadshow i Norges lange land! Vi vil besøke totalt 7 steder, og avslutter den 26.10 i vakre Tromsø by.

Med oss vil vi ha Sepuras serie av TETRA håndterminaler, herunder den nye lille håndholdte SC21. Sepura SC21 har banebrytende ny teknologi, som ble lansert med SC20, men den er hele 25% mindre og lettere, samtidig som den har nesten alle egenskapene til de større terminalene STP9000 og SC20. En veldig stor liten nyhet ganske enkelt!

Vi vil også vise nytt og forbedret tilbehør, blant annet en luftslange med høyere og klarere lyd, samt en serie tilbehør med 12 pin Hirose kontakt, som sammen med et Hiroseadapter lar brukerne enkelt bytte mellom forskjellig tilbehør på sin radio.

På alle steder vil programmet være slik:

• Registrering fra kl. 08.30
  • Enkel frokost kl. 09.00
  • Program kl. 09.30 – 12.00
  • lunsj kl. 12-12.45, og deretter ytterligere hands-on testing, og diskusjoner så lenge det er behov.

Vi har lokaler til kl. 15.00.

Påmeldingsskjema